با همکاری جهاددانشگاهی خراسان رضوی؛ دومین روز «دومین کنگره بین‌المللی تغذیه» برگزار گردید

با همکاری جهاددانشگاهی خراسان رضوی؛

دومین روز «دومین کنگره بین‌المللی تغذیه» برگزار گردید

دومین روز «دومین کنگره بین‌المللی تغذیه؛ از مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی» با همکاری جهاددانشگاهی خراسان رضوی، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حضور مهمانان داخلی و خارجی با برگزاری سمپوزیوم‌های علمی در حوزه تغذیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، در این روز سمپوزیوم‌های علمی فواصل مرجع مارکرهای آزمایشگاهی و آنتروپومتریک، سوتغذیه بیمارستانی، اهمیت سیاست‌گذاری های مبتنی بر شواهد در حوزه غذا و تغذیه، رجیستری‌های تغذیه‌ای و پیشرفت‌های چاقی برگزار شد.

دیابت و تغذیه در دنیای امروز، تغذیه و سلامت عضله: عملکرد بازتوانی و استقامت وایمنی غذا از دیگر سمپوزیوم‌های علمی برگزار شده در دومین روز از این کنگره بوده است.