صفحه اصلی
سایت سازمان
ارتباط با معاون پژوهش و فناوری
ورودپرتال
يک شنبه 03 فروردین
En
معاونت پژوهش و فناوری
جهاد دانشگاهی خراسان رضوی
معرفی معاونت
معاونت پژوهش و فناوری و تاریخچه
مدیران پژوهشی
مدیران ستادی معاونت
اهداف کلان
چشم انداز
اعضای پژوهشی
پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی
مرکز خدمات تخصصی فناوری تولید قارچهای خوراکی
اعضاء گروه بیوتکنولوژی قارچ های صنعتی
اعضاء گروه بیوتکنولوژی صنعتی میکروارگانیسمها
اعضاء گروه بیوتکنولوژی باغبانی
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
اعضاء گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی
اعضاء گروه پژوهشی افزودنی های غذایی
اعضاء گروه پژوهشی کیفیت و ایمنی مواد غذایی
مجتمع فنی ومهندسی
اعضاءگروه پژوهشی مواد نوین
اعضاء مرکز خدمات تخصصی فنی و مهندسی
پژوهشکده گردشگری
اعضاء گروه جامعه شناسی گردشگری
اعضاء گروه مدیریت و برنامه ریزی گردشگری
اعضاء گروه توسعه پایدار شهری-منطقه ای
اعضاء گروه اقتصاد گردشگری
گروههای پژوهشی پزشکی
اعضاء گروه پژوهشی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی
اعضاء گروه پژوهشی عفونت های منتقله از خون
مراکز پژوهشی
پژوهشکده گردشگری
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی
گروه پژوهشی سلولهای بنیادی و پزشکی باز ساختی
گروه پژوهشی مواد نوین
مرکز خدمات تخصصی روانشناسی
مرکز تحقیقات عفونت های منتقله از خون
مرکز خدمات تخصصی تشخیص طبی، آسیب شناسی
کلینیک دندانپزشکی
گروه توسعه پایدار شهری و منطقه ای
نشریات
مطالعات اجتماعی گردشگری
شرکت دانش بنیان
شرکت افزودنیهای طبیعی گلچین طوس
شرکت دانش بنیان قارچ ارنجی
اخبار و رویدادها
اخبار رویدادها
ستاد پژوهشی
[_ULTRACODE0]
همایشها و کارگاهها
مدرسه تابستانی کارآزمایی بالینی با محوریت سلول درمانی
محصولات دانش بنیان
تولیدات مواد غذایی
کیک فراسودمند بر پایه عناب
نان چند غله
نان های حجیم عملگر حاوی رنگ های طبیعی
نوشیدنی عملگر بر پایه چای ترش
نوشیدنی عملگر بر پایه قارچ انوکی
مکمل غذایی بر پایه نسترن کوهی
کورکومین
آناتو
کلروفیل و کلروفیلین
آنتوسیانین
بتالائین
نشاسته مقاوم
نان بدون گلوتن حاوی نشاسته مقاوم
اسنک حجیم حاوی امگا سه
فراورده های غذایی سویا (مایونز، ماست، پنیر)
سبوس فرآوری شده به روش اکستروژن
طعم دهنده بر پایه پنیر
بهینه سازی فرایند خشک کردن میوه جات
فراورده های لبنی سین بایوتیک
آغازگرهای مورد نیاز صنایع غذایی
کیک پریبیوتیک
رنگهای خوراکی طبیعی
تولیدات بیوتکنولوژی صنعتی
رنگ میکروبی موناسکوس
اسپاون تجاری انواع قارچهای خوراکی و دارویی
اسپاون مادری انواع قارچهای خوراکی و دارویی
میسلیوم مادری انواع قارچهای خوراکی و دارویی
قارچ تازه صدفی (در انواع رنگهای آن)
قارچ تازه ارینجی
قارچ تازه انوکی
پودر انواع قارچهای خوراکی و دارویی
خدمات تخصصی
نوشیدنی مبتنی بر قارچ انوکی
قارچ تازه شیتاکه
قارچ ری شی
بستر کشت فاز 3 (آماده میوهدهی) انواع قارچهای خوراکی و دارویی
محصولات فرآوری شده
ژربرا (Gerbera jamesonii)
سینگونیوم (Syngonium spp)
بنفشه آفریقایی (Saintpaulia ionantha)
کریپتوکورین (Cryptocoryne spp)
تولیدات مواد نوین
جایگزین پوست
کلوژر ریگلاتور
فومهای فلزی سلول بسته
فومهای فلزی تخلخل باز
مهندسی معکوس و سایر محصولات
گره زن بیلر
گالری
ویدئو
تصویر
ارتباط با ما
تماس با ما
جهاد دانشگاهی مشهد
بازیابی با ایمیل
*
پست الکترونیک
پست الکترونیک مورد نیاز است
*
کد امنیتی
کد امنیتی
کد امنیتی مورد نیاز است
ارسال ایمیل
ورود به سامانه
مراکز پژوهشی
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی
پژوهشکده گردشگری
گروه توسعه پایدار شهری و منطقه ای
کلینیک دندانپزشکی
مرکز خدمات تخصصی تشخیص طبی، آسیب شناسی
مرکز تحقیقات عفونت های منتقله از خون
مرکز خدمات تخصصی روانشناسی
گروه پژوهشی مواد نوین
گروه پژوهشی سلولهای بنیادی و پزشکی باز ساختی
جهاد دانشگاهی مشهد
بازیابی با موبایل
*
موبایل
موبایل مورد نیاز است
*
کد امنیتی
کد امنیتی
کد امنیتی مورد نیاز است
ارسال پیامک
کلمه عبور خود را فراموش کرده اید
ورود به سامانه
مراکز پژوهشی
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی
پژوهشکده گردشگری
گروه توسعه پایدار شهری و منطقه ای
کلینیک دندانپزشکی
مرکز خدمات تخصصی تشخیص طبی، آسیب شناسی
مرکز تحقیقات عفونت های منتقله از خون
مرکز خدمات تخصصی روانشناسی
گروه پژوهشی مواد نوین
گروه پژوهشی سلولهای بنیادی و پزشکی باز ساختی
کلیه حقوق این سایت مربوط به سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی است
طراحی و بهینه سازی توسط گروه نرم افزاری دوگان