-
تفاهمنامه همکاری بین جهاددانشگاهی خراسان رضوی و موسسه صنعتی گوشت مشهد به امضا رسید.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، این تفاهمنامه بین دکتر هادی ر...
-
معاون آموزشی و پژوهشی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی گفت: امنیت غذایی زیربنای امنیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی کشورها است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددا...
-
در نشست رئیس و اعضای هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی با رئیس مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری بر ایجاد فبلبهای...
-
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی خراسان رضوی گفت: پژوهشهای انجام شده در این سازمان، تقاضامحور، کاربردی و متناسب با نیازهای جامعه است.
ه گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگا...
-
رئیس پژوهشکده مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت:فناوریهای بومی شده کشور، در دستههایی از مواد اولیه غذایی از سالهای گذشته ورود یافته و سعی در توسعه دانش&zwnj...
-
همکاری جهاددانشگاهی خراسان رضوی با اداره کل استاندارد استان در اجرای برنامههای مهارت محور
جلسه هم اندیشی جهاددانشگاهی خراسان رضوی و اداره کل استاندارد استان در جهت اجرای برن...
-
توسط پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی؛
«سلسله نشستهای بحران آب و رویکرد بیوتکنولوژی صنعتی» برگزار میگردد
توسط پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعت...
-
مدیرگروه پژوهشی کیفیت و ایمنی مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی گفت: گیاه کینوا با نام علمی یکه شبه غله است که میتواند نقش مهمی در امنیت غذایی در سراس...
-
مدیر گروه پژوهشی مواد نوین جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: از مهمترین فعالیتهای مرکز خدمات تخصصی فنی و مهندسی این سازمان بومی سازی قطعات استراتژیک و حساس مورد نیاز کشور است.
ب...
-
توسعه روستایی بایستی با هدف متنوع سازی فعالیتهای اقتصادی در روستاها باشد
مدیر گروه پژوهشی اقتصاد گردشگری پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی گفت: توسعه روستایی بایستی با هدف متنوع...
-
فناوری اکستروژن؛ روشی برای بهبود ویژگیهای تغذیهای و عملگری فراوردههای غذایی
عضو هیات علمی گروه پژوهشی فراوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری ...
-
ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشگران جهاددانشگاهی خراسان رضوی در «دومین کنگره بینالمللی تغذیه»
در سومین روز از «دومین کنگره بینالمللی تغذیه؛ از مطالعات ع...
-
با همکاری جهاددانشگاهی خراسان رضوی؛
دومین روز «دومین کنگره بینالمللی تغذیه» برگزار گردید
دومین روز «دومین کنگره بینالمللی تغذیه؛ از مطالعات علوم پای...
-
آغاز به کار «دومین کنگره بینالمللی تغذیه» با همکاری جهاددانشگاهی خراسان رضوی
«دومین کنگره بینالمللی تغذیه؛ از مطالعات علوم پایه تا تحقیقات بالینی&raq...
-
همزمان با هفته گردشگری و توسط پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی، نشست تخصصی «زیارت و سلامت معنوی» برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان...
-
بیست و سومین شماره فصلنامه علمی «مطالعات اجتماعی گردشگری» (پائیز ۱۴۰۲) منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، در این نشریه به مدیر مسوولی دکتر...
-
عضو هیات علمی و عضو گروه پژوهشی میکروارگانیسم های صنعتی جهاددانشگاهی از ایجاد پالایشگاه های زیستی تا پایان سال آینده خبر داد و گفت: با ورود زی توده متابولیت ها در این پالایشگاه ها،...
-
معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی خراسان رضوی از حضور این سازمان در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان خبر داد و گفت: رویکرد این سازمان در نمایشگاه سالجاری، ارائه آخرین یافته...
-
مدیر گروه پژوهشی جامعه شناسی گردشگری پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: ۷۲ درصد از سفرهای مردم با وسیله شخصی صورت میگیرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگ...
-
دکتر نجمه یزدان فر، مشاور رئیس جهاددانشگاهی در امور بانوان علاوه بر بازدید از فعالیت های پژوش و فناوری در حوزه های مواد و متالورژی، گردشگری، بیوتکنولوژی صنعتی و علوم و فناوری مواد ...