دکتر حسینی خبر داد ارائه آخرین دستاوردهای پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی در نمایشگاه هفته پژوهش
رئیس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: در طی سال پژوهشی گذشته فناوریها و نوآوریهای مختلفی در گروههای پژوهشی علوم و فناوری مواد غذایی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی توسعه و تکمیل شدند که محصولات آن در نمایشگاه هفته پژوهش در معرض بازید عموم قرار خواهد گرفت.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، دکتر فرشته حسینی با اشاره به اهمیت برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش اظهار کرد: این نمایشگاه به عنوان بزرگترین رخداد سالانه استان در حوزه پژوهش، فناوری و فن بازار، فرصت مهمی است تا پژوهشگران آخرین دستاوردهای فناورانه و نوآورانه خود را در معرض بازدید دست اندرکاران و متخصصان قرار دهند.
وی با اشاره به اینکه یکی از کارکردهای اصلی این نمایشگاه برقراری ارتباط مستقیم بخشهای مختلف حاکمیت و فعالان حوزه صنعت با پژوهشگران است، افزود: پژوهشگران در این نمایشگاه با دریافت نظرات مختلفی پیرامون روند تقاضا، سمت و سوی بازار و رشد صنایع مربوطه، فعالیتها و نوآوریهای آینده خود را هدفمحور هدایت خواهند کرد.
حسینی درخصوص چگونگی حضور پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی در نمایشگاه هفته پژوهش بیان کرد: این پژوهشکده مطابق روال هرسال در کنار سایر بخشهای پژوهشی جهاددانشگاهی در نمایشگاه هفته پژوهش آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی خود را ارائه خواهد کرد.
رئیس پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی در تشریح آخرین دستاوردهای این پژوهشکده بیان کرد: در طی سال پژوهشی گذشته فناوریها و نوآوریهای مختلفی در گروههای پژوهشی توسعه و تکمیل شدند که از جمله محصولاتی که در این نمایشگاه در معرض بازید عموم قرار خواهد گرفت میتوان به محصولاتی همچون نانولیپوزوم اسانس گیاهی با پایداری بالا، نشاستههای اصلاح شده نظیر نشاسته مونوفسفات و نشاسته مقاوم، مکملهای ورزشی و محصولات مختلفی مانند آرد و دانه کینوآ اشاره کرد.
وی توسعه دانشهای فنی تولید مواد اولیه مورد نیاز صنایع تبدیلی غذایی و نیز نوآوریهای مرتبط با تولید محصولات غذایی سالم و فراسودمند را از جمله اصلیترین برنامههای پژوهشی این پژوهشکده به عنوان یک نهاد دغدغهمند در ارتقاء امنیت غذایی مردم و حل مسائل کلان کشور برشمرد.