معاونت پژوهش و فناوری

جهاد دانشگاهی خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، این پژوهشکده با ارائه دستاورد مکمل‌های آنتی اکسیدانت آبزیان بر پایه ریزجلبک‌ها در هشتمین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان و صنایع وابسته حضور خو

جشنواره ملی جذب سرمایه در صنعت ورزش (جسور) با حضور جمعی از سرمایه‌گذاران، سرمایه‌پذیران، کارآفرینان، شرکت‌های فناور و دانش بنیان و... به همت انجمن صنعت ورزش استان، دانشگاه فردوسی مشهد،جهاداننشگاهی خراسان رضوی و با همکاری اتاق بازرگانی خراسان رضوی و جمعی از دستگاه‌های متولی، از ۷ ام تا ۹ ام آذرماه در محل اتاق بازرگانی خراسان رضوی در حال برگزاری است.

در افتتاحیه این رویداد رئیس پژوهشکده علوم و مواد غذایی جهاددانشگاهی در موضوع "اهمیت سرمایه گذاری در حوزه محصولات غذایی و مکمل‌های ورزشی"  سخنرانی کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی،  دکتر فرشته حسینی، به تشریح دستاوردهای دانش بنیانی این نهاد در حوزه غذا و مکمل‌های ورزشی پرداخت و گفت: غذا در حوزه افزایش مهارت و عملکرد ورزشکار بسیار حایز اهمیت است، تغذیه مناسب ورزشی باعث می شود که ورزشکار نتیجه بهتری در میادین ورزشی ملی و بین المللی داشته باشد.

وی اظهار کرد: محصولات غذایی ورزشکاران به یک صنعت پرسود در دنیا تبدیل شده است که شامل غذاهای فراسودمند، غذاهای غنی شده ، مکمل‌های غذایی – ورزشی و نوشیدنی های ورزشی می‌شود . وی اعلام کرد که پژوهشکده در  زمینه توسعه دانش فنی و محصولات دانش بنیان غذایی – ورزشی  دستاوردهای متعددی دارد و خود را موظف می داند   چرخه فناوری این محصولات را با مشارکت بخش خصوصی کامل کند