صفحه اصلی
سایت سازمان
ارتباط با معاون پژوهش و فناوری
ورودپرتال
چهارشنبه 16 آبان
En
معاونت پژوهش و فناوری
جهاد دانشگاهی خراسان رضوی
معرفی معاونت
معاونت پژوهش و فناوری و تاریخچه
مدیران پژوهشی
مدیران ستادی معاونت
اهداف کلان
چشم انداز
اعضای پژوهشی
پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی
مرکز خدمات تخصصی فناوری تولید قارچهای خوراکی
اعضاء گروه بیوتکنولوژی قارچ های صنعتی
اعضاء گروه بیوتکنولوژی صنعتی میکروارگانیسمها
اعضاء گروه بیوتکنولوژی باغبانی
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
اعضاء گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی
اعضاء گروه پژوهشی افزودنی های غذایی
اعضاء گروه پژوهشی کیفیت و ایمنی مواد غذایی
مجتمع فنی ومهندسی
اعضاءگروه پژوهشی مواد نوین
اعضاء مرکز خدمات تخصصی فنی و مهندسی
پژوهشکده گردشگری
اعضاء گروه جامعه شناسی گردشگری
اعضاء گروه مدیریت و برنامه ریزی گردشگری
اعضاء گروه توسعه پایدار شهری-منطقه ای
اعضاء گروه اقتصاد گردشگری
گروههای پژوهشی پزشکی
اعضاء گروه پژوهشی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی
اعضاء گروه پژوهشی عفونت های منتقله از خون
مراکز پژوهشی
پژوهشکده گردشگری
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی
گروه پژوهشی سلولهای بنیادی و پزشکی باز ساختی
گروه پژوهشی مواد نوین
مرکز خدمات تخصصی روانشناسی
مرکز تحقیقات عفونت های منتقله از خون
مرکز خدمات تخصصی تشخیص طبی، آسیب شناسی
کلینیک دندانپزشکی
گروه توسعه پایدار شهری و منطقه ای
نشریات
مطالعات اجتماعی گردشگری
شرکت دانش بنیان
شرکت افزودنیهای طبیعی گلچین طوس
شرکت دانش بنیان قارچ ارنجی
اخبار و رویدادها
اخبار رویدادها
ستاد پژوهشی
انتصاب مدیر و اعضای هیات مدیره مرکز خدمات تخصصی فناوری تولید قارچ های خوراکی دارویی جهاددانشگاهی خراسان رضوی
بازدید فرماندار مشهد از معاونت پژوهش و فناوری سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی
نشست سکونتگاههای غیررسمی، با همکاری گروه پژوهشی توسعه پایدار شهری و منطقهای جهاددانشگاهی خراسان رضوی و سازمان بازآفرینی فضاهای شهرداری مشهد برگزار شد
بازدید دکتر نجمه یزدانفر، مشاور رئیس جهاددانشگاهی در امور بانوان از فعالیتهای پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی خراسان رضوی
مدیر گروه پژوهشی جامعه شناسی گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی: بیش از ۷۰ درصد از سفرهای مردم با وسیله شخصی صورت میگیرد
حضور جهاددانشگاهی خراسان رضوی در نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان
برگزاری اولین پیشرویداد فبینفود در جهاددانشگاهی خراسان رضوی
انتصاب معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی خراسان رضوی
علوم انسانی در ساحت علم نقش پررنگی ایفا میکند
نبود آمار؛ گلوگاه مسائل گردشگری
ارسال ۶۰ نیاز فناورانه در حوزه مواد غذایی برای رویداد ملی فبینفود
ارتباط بحران آب با امنیت غذایی و ضرورت ارائه راهکارهای تخصصی
اقتصاد دانشبنیان جز با تعامل صنعت و دانشگاه محقق نمیشود
رشد جهاددانشگاهی منوط به اجرای مدل مفیدی از همکاری با بخش خصوصی است
توسعه صنایع غذایی تبدیلی، راهی میانبر برای خروج رکود از کشور است
فبین فود تلاشی برای همسویی دستاوردهای مراکز تحقیقاتی با نیازهای صنعت
سهم ۱۰ درصدی شرکتهای دانشبنیان خراسان رضوی در طرحهای تولید بار اول
سهم دانشبنیانها در جذب نیروهای امریه
دانشبنیان کردن صنعت ماشینسازی باعث افزایش بهرهوری و ارزش افزوده در کشور میشود
شدت تحقیق و توسعه، شاخص بیبدیل توسعهیافتگی است
باید ۱۰ سال با روش «تقاضای بازار» نوآوری کنیم
استطاعت بالاتر گردشگران و زائران مشهد نسبت به میانگین کشوری
باید الگوهای موفق نوآوری را در جهاددانشگاهی پیاده کنیم
برگزاری سومین پیش رویداد ملی فبین فود در تهران
تاکید بر همکاری دوجانبه میان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و شرکت بهرهبرداری قطار شهری مشهد
برگزاری گردهمایی رابطین پدافند غیرعامل دستگاههای اجرایی در جهاددانشگاهی خراسان رضوی
درخشش عضو هیات علمی جهاددانشگاهی خراسان رضوی در مسابقه دیتاژورنالیسم دقیقه ۱۴۰۲
کسب مقام اول جشنواره جوانان برتر ایران زمین توسط پژوهشگر جهاددانشگاهی خراسان رضوی
بیست و پنجمین شماره فصلنامه علمی «مطالعات اجتماعی گردشگری» منتشر شد
برگزاری رویداد فن تز صنایع غذایی
سیمای گردشگری داخلی ایران: کمینهگرا و غیرسازمانیافته
برگزاری مجموعه کارگاههای آموزشی رویداد ملی فبینفود
فبلبها به کارآفرینان محلی قدرت نقشآفرینی میدهد
نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم میخورد
جهاد دانشگاهی مصمم به بازتعریف نقش خود در زیستبوم نوآوری و فناوری کشور است
صنعت ما نیاز به نوآوری و نفوذ فناوری دارد
چرا جهاددانشگاهی بستری مناسب برای توسعه فبلبهای تخصصی است؟
جایگاه برجسته جهاددانشگاهی برای ثروت آفرینی از مسیر تحقیق و توسعه کاربردی
پروش قارچ سودآور، اشتغال آفرین و کمک کننده به منابع آبی کشور است
«ستفا» با استفاده از اکوسیستم نوآوری نیازهای صنایع را به فناوران عرضه میکند
جهاددانشگاهی برای مقابله با بحران آب میتواند به یکی از اضلاع تاثیرگذار در خراسان رضوی تبدیل شود
کاربست قانون جهش تولید دانش بنیان در حوزه پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی خراسان رضوی
حضور جهاددانشگاهی خراسان رضوی در نمایشگاه آیفارم مشهد
کشتهای گلخانهای در کشور اغلب به سبک سنتی انجام میشود
امضای تفاهمنامه در دومین روز از نمایشگاه آیفارم مشهد
دومین روز حضور جهاددانشگاهی خراسان رضوی در نمایشگاه آیفارم مشهد
بازدید مدیرکل جهادکشاورزی خراسان رضوی از غرفه جهاددانشگاهی در نمایشگاه آیفارم مشهد
لزوم بهرهگیری از فناوریهای نوین در تصفیه و کاهش آلودگی واحدهای صنعتی
صنعت قارچ خوراکی در آینده نقش مهمتری در رشد اقتصادی کشور خواهد داشت
پساب میتواند به عنوان جایگزین کود در اختیار گیاهان قرار گیرد
آخرین روز نمایشگاه آیفارم
امضای دومین قرارداد همکاری فناورانه جهاددانشگاهی خراسان رضوی در قالب برنامه اعتبار مالیاتی
قرارداد توسعه فناوری در فب لب تخصصی صنایع غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی
ارائه خدمات تخصصی نوینPRP در جهاددانشگاهی
پژوهشهای جهاددانشگاهی با تمرکز بر سطوح بالای فناوری انجام میشود
انعقاد قرارداد همکاری تحقیق و توسعه میان جهاددانشگاهی خراسان رضوی و شرکت داروسازی سامیساز
/ جهاددانشگاهی الگوی پیشرفت؛ باایمان، امید و اعتماد به جوانان/
همایشها و کارگاهها
مدرسه تابستانی کارآزمایی بالینی با محوریت سلول درمانی
محصولات دانش بنیان
تولیدات مواد غذایی
کیک فراسودمند بر پایه عناب
نان چند غله
نان های حجیم عملگر حاوی رنگ های طبیعی
نوشیدنی عملگر بر پایه چای ترش
نوشیدنی عملگر بر پایه قارچ انوکی
مکمل غذایی بر پایه نسترن کوهی
کورکومین
آناتو
کلروفیل و کلروفیلین
آنتوسیانین
بتالائین
نشاسته مقاوم
نان بدون گلوتن حاوی نشاسته مقاوم
اسنک حجیم حاوی امگا سه
فراورده های غذایی سویا (مایونز، ماست، پنیر)
سبوس فرآوری شده به روش اکستروژن
طعم دهنده بر پایه پنیر
بهینه سازی فرایند خشک کردن میوه جات
فراورده های لبنی سین بایوتیک
آغازگرهای مورد نیاز صنایع غذایی
کیک پریبیوتیک
رنگهای خوراکی طبیعی
تولیدات بیوتکنولوژی صنعتی
رنگ میکروبی موناسکوس
اسپاون تجاری انواع قارچهای خوراکی و دارویی
اسپاون مادری انواع قارچهای خوراکی و دارویی
میسلیوم مادری انواع قارچهای خوراکی و دارویی
قارچ تازه صدفی (در انواع رنگهای آن)
قارچ تازه ارینجی
قارچ تازه انوکی
پودر انواع قارچهای خوراکی و دارویی
خدمات تخصصی
نوشیدنی مبتنی بر قارچ انوکی
قارچ تازه شیتاکه
قارچ ری شی
بستر کشت فاز 3 (آماده میوهدهی) انواع قارچهای خوراکی و دارویی
محصولات فرآوری شده
ژربرا (Gerbera jamesonii)
سینگونیوم (Syngonium spp)
بنفشه آفریقایی (Saintpaulia ionantha)
کریپتوکورین (Cryptocoryne spp)
تولیدات مواد نوین
جایگزین پوست
کلوژر ریگلاتور
فومهای فلزی سلول بسته
فومهای فلزی تخلخل باز
مهندسی معکوس و سایر محصولات
گره زن بیلر
گالری
ویدئو
تصویر
ارتباط با ما
تماس با ما
نان چند غله
مراکز پژوهشی
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی
پژوهشکده گردشگری
گروه توسعه پایدار شهری و منطقه ای
کلینیک دندانپزشکی
مرکز خدمات تخصصی تشخیص طبی، آسیب شناسی
مرکز تحقیقات عفونت های منتقله از خون
مرکز خدمات تخصصی روانشناسی
گروه پژوهشی مواد نوین
گروه پژوهشی سلولهای بنیادی و پزشکی باز ساختی
کلیه حقوق این سایت مربوط به سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی است
طراحی و بهینه سازی توسط گروه نرم افزاری دوگان