شرکت افزودنیهای طبیعی گلچین طوس
معرفی شرکت شرکت دانش بنیان افزودنیهای طبیعی گلچین توس با علامت تجاری افزونه یک شرکت زایشی(Spin-off) از پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی می باشد که در سال 1394تاسیس شده است. این شرکت با بهره گیری از یافته های علمی و فن آوری های نوین، تولید رنگ های طبیعی را با قابلیت مصرف در مواد غذایی، دارویی و آرایشی و بهداشتی در دستور کار خود قرار داده است. این شرکت با هدف تامین نیاز هموطنان در برخورداری از مواد غذایی سالم و ایمن، انواع رنگ های طبیعی مورد نیاز را با برترین کیفیت و مطابق استاندارد های معتبر تولید و به بازار عرضه می نماید. این شرکت موفق به دریافت مجوزهای لازم جهت تولید و عرضه رنگ های طبیعی خوراکی از سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و درمان در سطح مصرف خانوار، صنوف و صنعت گردیده است. این رنگ ها قابلیت کاربرد در انواع مواد غذایی مانند انواع کیک، شیرینی و دسر، نوشیدنی ها، انواع غذاهای سنتی و فرنگی و... را با توجه به نیاز مصرف کننده دارد و مصرف کننده می تواند علاوه بر دریافت خواص رنگ کنندگی آن به خواص کاربردی و تغذیه ای بالای آنها نیز دست پیدا نماید.
مشتریان خود را اعم از عاملین فروش و مصرف کنندگان همراه خود دانسته و افزایش رضایتمندی آنان را از طریق بهبود کیفیت و تنوع محصول و توجه به نظرات آنان سرلوحه کار خود قرار داده ایم. ما در شرکت افزودنی های طبیعی گلچین توس درستی و راستی، میل به پیروزی، اعتماد، احترام، توجه به علائق و خواسته های معقول و مشروع افراد، بدعت و نوآوری، تمرکز به نیازهای مشتری، مهارتهای شخصی، رفتار مناسب، کیفیت خدمات و رفتار سالم را از اصلی ترین اصول ارزشی حاکم بر جو شرکت می دانیم و در سایه آن هرگونه موفقیتی را ناشی از تلاش تک تک ذینفعان سازمان اعم از مدیران، کارکنان و مشتریان تلقی خواهیم نمود. نسبت به مقصد و مسیر خود برای به دست آوردن رهبریت و کسب مزیت رقابتی و موفقیت تجاری پایدار دید روشنی داریم و علی رغم اینکه شرکتی دانش بنیان خصوصی هستیم، اما تنها اهداف مادی را برای خود متصور نمی باشیم، در عین حال که می دانیم مسیر سختی را در راستای دستیابی به اهداف پیشرو داریم. معتقدیم که برای آن که مشتریان ما پاداش خدمات صادقانه ما را با بهتر شمردن بدهند، مجبور به ارائه خدمات با کیفیت و برجسته در جهت تأمین رضایت مشتریان به آنها می باشیم. لذا به واسطه اعتقاد به بهبود مستمر، هیچگاه خود را از یادگیری بی نیاز ندانسته و معتقدیم که وقتی دیگران کاری را خوب انجام می دهند، ما نیز باید قادر باشیم همان کار را حداقل به خوبی آنها انجام دهیم. چشم انداز تبدیل دانش و تجربه دانشگاهی به فرآورده غذایی با اتکا بر تلاش ملی و در جهت رفع نیاز صنعت غذا |
||||
|