قارچ تازه ارینجی

- قارچ شاهصدف (Pleurotus eryngii) دارای عطر دلپذیر، ماندگاری بالا و کیفیت پخت مناسب، این قارچ را در ردیف مرغوبترین قارچهای خوراکی قرار داده است. برای نخستین بار در کشور قارچ خوراکی دارویی شاه صدف با برند "ارینجی "در مقیاس صنعتی در جهاددانشگاهی مشهد تولیدگردیده است.
مراکز پژوهشی
- پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
- پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی
- پژوهشکده گردشگری
- گروه توسعه پایدار شهری و منطقه ای
- کلینیک دندانپزشکی
- مرکز مشاوره ژنتیک
- مرکز خدمات تخصصی تشخیص طبی، آسیب شناسی
- مرکز تحقیقات عفونت های منتقله از خون
- مرکز خدمات تخصصی روانشناسی
- گروه پژوهشی مواد نوین
- گروه پژوهشی سلولهای بنیادی و پزشکی باز ساختی