پودر انواع قارچهای خوراکی و دارویی

- انواع قارچهای خوراکی-دارویی که به شکل خشک یا پودر قابل استفاده هستند. یکی از کاربردهای این محصول، آن است که قارچ های خوراکی با وجود داشتن ارزش بالای غذایی، مدت ماندگاری کمی دارند و در طول چند روز کیفیت خوب خود را از دست می دهند. از اینرو پیدا کردن راهی برای افزایش ماندگاری و یا نگهداری طولانی مدت این محصول می تواند در افزایش استفاده از خصوصیات مطلوب این محصول کمک کند.
مراکز پژوهشی
- پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
- پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی
- پژوهشکده گردشگری
- گروه توسعه پایدار شهری و منطقه ای
- کلینیک دندانپزشکی
- مرکز مشاوره ژنتیک
- مرکز خدمات تخصصی تشخیص طبی، آسیب شناسی
- مرکز تحقیقات عفونت های منتقله از خون
- مرکز خدمات تخصصی روانشناسی
- گروه پژوهشی مواد نوین
- گروه پژوهشی سلولهای بنیادی و پزشکی باز ساختی