صفحه اصلی
سایت سازمان
ارتباط با معاون پژوهش و فناوری
ورودپرتال
دوشنبه 18 اسفند
En
معاونت پژوهش و فناوری
جهاد دانشگاهی خراسان رضوی
معرفی معاونت
معاونت پژوهش و فناوری و تاریخچه
مدیران پژوهشی
مدیران ستادی معاونت
اهداف کلان
چشم انداز
اعضای پژوهشی
پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی
گروه بیوتکنولوژی قارچ های صنعتی
گروه میکرو ارگانیسمهای صنعتی
گروه بیوتکنولوژی گیاهان زینتی
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی
گروه پژوهشی افزودنی های غذایی
گروه پژوهشی کیفیت و ایمنی مواد غذایی
گروه پژوهشی مواد و مرکز خدمات فنی و مهندسی
پژوهشکده گردشگری
گروه جامعه شناسی گردشگری
گروه مدیریت و برنامه ریزی گردشگری
گروه توسعه پایدار شهری-منطقه ای
گروه اقتصاد گردشگری
گروه پژوهشی پزشکی
گروه پژوهشی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی
مرکز تحقیقات عفونت های منتقله از خون
مراکز پژوهشی
پژوهشکده گردشگری
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی
گروه پژوهشی سلولهای بنیادی و پزشکی باز ساختی
گروه پژوهشی مواد نوین
مرکز خدمات تخصصی روانشناسی
مرکز تحقیقات عفونت های منتقله از خون
مرکز خدمات تخصصی تشخیص طبی، آسیب شناسی
مرکز مشاوره ژنتیک
کلینیک دندانپزشکی
نشریات
نشریه گردشگری
شرکت دانش بنیان
شرکت افزودنیهای طبیعی گلچین طوس
شرکت دانش بنیان قارچ ارنجی
اخبار و رویدادها
اخبار رویدادها
ستاد پژوهشی
مدرسه تابستانی کارآزمایی بالینی با محوریت سلول درمانی
همایشها و کارگاهها
مدرسه تابستانی کارآزمایی بالینی با محوریت سلول درمانی
محصولات دانش بنیان
تولیدات مواد غذایی
کیک فراسودمند بر پایه عناب
نان چند غله
نان های حجیم عملگر حاوی رنگ های طبیعی
نوشیدنی عملگر بر پایه چای ترش
نوشیدنی عملگر بر پایه قارچ انوکی
مکمل غذایی بر پایه نسترن کوهی
کورکومین
آناتو
کلروفیل و کلروفیلین
آنتوسیانین
بتالائین
نشاسته مقاوم
نان بدون گلوتن حاوی نشاسته مقاوم
اسنک حجیم حاوی امگا سه
فراورده های غذایی سویا (مایونز، ماست، پنیر)
شیرخشک هیپو آلرژن
سبوس فرآوری شده به روش اکستروژن
طعم دهنده بر پایه پنیر
بهینه سازی فرایند خشک کردن میوه جات
فراورده های لبنی سین بایوتیک
آغازگرهای مورد نیاز صنایع غذایی
کیک پریبیوتیک
رنگهای خوراکی طبیعی
تولیدات بیوتکنولوژی صنعتی
رنگ میکروبی موناسکوس
اسپاون تجاری انواع قارچهای خوراکی و دارویی
اسپاون مادری انواع قارچهای خوراکی و دارویی
میسلیوم مادری انواع قارچهای خوراکی و دارویی
قارچ تازه صدفی (در انواع رنگهای آن)
قارچ تازه ارینجی
قارچ تازه انوکی
پودر انواع قارچهای خوراکی و دارویی
خدمات تخصصی
نوشیدنی مبتنی بر قارچ انوکی
قارچ تازه شیتاکه
قارچ ری شی
بستر کشت فاز 3 (آماده میوهدهی) انواع قارچهای خوراکی و دارویی
محصولات فرآوری شده
ژربرا (Gerbera jamesonii)
سینگونیوم (Syngonium spp)
بنفشه آفریقایی (Saintpaulia ionantha)
کریپتوکورین (Cryptocoryne spp)
تولیدات مواد نوین
جایگزین پوست
کلوژر ریگلاتور
فومهای فلزی سلول بسته
فومهای فلزی تخلخل باز
مهندسی معکوس و سایر محصولات
گره زن بیلر
ارتباط با ما
تماس با ما
اعضای پژوهشی
پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی
بیشتر
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
بیشتر
گروه پژوهشی مواد و مرکز خدمات فنی و مهندسی
بیشتر
پژوهشکده گردشگری
بیشتر
گروه پژوهشی پزشکی
بیشتر
.پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی
...
بیشتر
مراکز پژوهشی
پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی
پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی
پژوهشکده گردشگری
کلینیک دندانپزشکی
مرکز مشاوره ژنتیک
مرکز خدمات تخصصی تشخیص طبی، آسیب شناسی
مرکز تحقیقات عفونت های منتقله از خون
مرکز خدمات تخصصی روانشناسی
گروه پژوهشی مواد نوین
گروه پژوهشی سلولهای بنیادی و پزشکی باز ساختی
کلیه حقوق این سایت مربوط به سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی است
طراحی و بهینه سازی توسط گروه نرم افزاری دوگان